2024-09-26 553 Peržiūros

„Kai pasikeitė kiemsargis, mūsų kieme tapo daug švariau“, – džiaugiasi „Mano BŪSTO“ klientė Elena ir priduria, jog naujasis tvarkos sergėtojas jai paliko kuklaus, tačiau kruopštaus žmogaus įspūdį.

Viename Kauno V. Krėvės pr. name gyvenanti Elena džiaugiasi, kad pagaliau ir prie jos daugiabučio tapo tvarkinga. „Anksčiau tikrai būdavo visko ir netvarkydavo savaitėm, ir ne iki galo sutvarkydavo, o dabar viskas kitaip. Ir nuo medžių nukritusias šakas surenka, ir šiukšlių nepalieka“, – pasakoja Elena.

Anot kaunietės, nors darbuotojas ir nėra labai kalbus, užtat labai kruopštus. „Kartą teko su juo kalbėti. Klausiau, kaip sekasi darbuotis, pagyriau, tai jis nors ir nebuvo labai kalbus, užtat pasakė, kad jei kas bus ne taip – iš karto sakyčiau. Matosi, kad žmogus labai kruopštus, nors ir tylesnis“, – sako moteris.

Nors, kaip sako Elena, visiems ir neįtiksi, tačiau šiuo metu kiemo tvarka tikrai džiugina. „Su kaimynais kalbėjom, kad visiems gi geras nebūsi, visada atsiras prie ko prikibti, bet mes suprantam, kad tokia jau ta mūsų gatvė. Dabar viskas tikrai labai gerai. Džiaugiuosi, kad mūsų namo aplinka taip puikiai tvarkoma „Mano BŪSTO“, – pasakoja kaunietė.

„Mano BŪSTO“ atstovai, besirūpinantys tvarka aplink prižiūrimus daugiabučius, kviečia visus vadovautis Kauno miesto nustatytomis taisyklėmis, kurių laikantis kaimynystė bus dar gražesnė:

  • Nereikalingi daiktai. Negalima palikti, padėti, išmesti nenaudojamų ar sugedusių, sulūžusių daiktų, įrenginių viešoje vietoje, miško teritorijoje, žaliuosiuose plotuose.
  • Atliekos. Neverskite ar nelaikykite atliekų tam tikslui nepritaikytose vietose, neišmeskite bet kokių atliekų gatvėse, aikštėse, skveruose, parkuose, kitose viešose vietose ir kitur, nemeskite nuorūkų, popieriaus, įvairių atliekų ar kitaip neterškite aplinkos, nepalikite bet kokių atliekų šalia konteinerių.
  • Paukščių lesinimas. Nelesinkite paukščių viešose vietose.
  • Išmatos. Nepalikite nesurinktų vedžiojamų naminių gyvūnų (šunų, kačių, arklių ar kt.) išmatų.