2023-08-03 1280 Peržiūros
mano bustas, laiptiniu valymas

Rietavo g. 5 namo gyventoja sako pastebinti, kad „Mano BŪSTO“ parinkti valymo specialistai ženkliai geriau pasirūpina laiptinės švara ir tikina puikiai žinanti, už ką moka pinigus.

„Pastebėjau, kad jau kuris laikas laiptinė išplaunama itin tvarkingai. Net į namus po darbų sugrįžti tapo daug maloniau. Tikrai matosi, kad darbuotojos labai sąžiningos ir atsidavusios savo darbui. Dabar tikrai suprantu, už ką moku pinigus“, – švaria laiptine džiaugiasi Jurgita.

„Mano BŪSTO“ samdoma specializuota valymo įmonė ne tik užtikrina didesnę patalpų švarą, bet ir išlaiko higienos normas. Mat prieš penketą metų periodiškai nevalomose laiptinėse buvo paimti paviršių mėginiai ir dalyje jų rasta žmogaus sveikatai pavojingų bakterijų ir parazitų. Todėl nuolat rūpintis patalpų švara yra ne tik estetikos klausimas, bet ir būtinybė siekiant išvengti ligų.

„Mano BŪSTO“ rangovų, atsakingų už patalpų valymą, teigimu, dažniausiai daugiabučių gyventojai renkasi laiptinės valymą kartą per savaitę bei užsisako sezoninį langų valymą. Tačiau pageidaujantieji dar daugiau švaros gali rinktis ir intensyvesnį paslaugų grafiką, kuomet laiptinės valomos du ar tris kartus per savaitę. Šiuo atveju viskas priklauso nuo gyventojų daugumos sprendimo. Norint išsirinkti sau tinkamą variantą, tereikia susisiekti su „Mano BŪSTO“ klientų atstovu ar klientų konsultantu.

Įmonės specialistai atkreipė dėmesį ir į tai, jog kai kurie bendrovės samdomi rangovai jau pradėjo daugiabučių namų laiptines valyti ir su aplinkai draugiškomis priemonėmis, kurių sudėtyje nėra aplinkai ir žmogaus sveikatai kenksmingų cheminių medžiagų. Žengti tokį žingsnį juos paskatino noras prisidėti prie aplinkos išsaugojimo, dar labiau užtikrinti patalpų švarą, atsakingiau rūpintis klientų bei savo darbuotojų sveikata.

Daugiau nei 20 metų valymo paslaugas teikiantys rangovai, kurie yra ir nuolat tikrinami bei prižiūrimi dėl teikiančių paslaugų kokybės, teikia šiuos standartinius laiptinių valymo darbus:

  • Drėgnas laiptinių valymas.
  • Palangių, turėklų, radiatorių, pašto dėžučių, grindjuosčių, drėgnas valymas.
  • Voratinklių šalinimas, nuo sienų, lubų, durų ir durų staktų.
  • Įėjimo į laiptinę durų valymas.
  • Liftų kabinų, bėgelių valymas (jeigu yra).

Užsisakyti savo namo laiptinės valymą ar pasidomėti kitomis teikiamomis paslaugomis galima paskambinus į „Mano BŪSTO“ Klientų centrą tel.: 8 700 55 966.