2023-12-19 619 Peržiūros

Sostinės Linkmenų ir Ozo gatvių, Žukausko bendrijos bei „7 vakarai“ kvartalo gyventojai galėjo pasidžiaugti jų kiemuose išdygusiomis eglėmis, kurias dovanojo „Mano BŪSTAS“, skatindamas susiburti ir visiems kartu sukurti kalėdinę nuotaiką daugiabučių kiemuose.

Linkmenų ir Ozo gatvių, Žukausko bendrijos bei „7 vakarai“ kvartalo gyventojai praėjusią savaitę turėjo progą pasipuošti savo kiemus nuostabaus grožio kėniais, pabendrauti su „Mano BŪSTO“ atstovais ir pasidžiaugti artėjančiomis šventėmis.

Kvartalo „7 vakarai“ pirmininkė Kristina teigė, kad įmonės dovanota žaliaskarė subūrė bendruomenę ir tapo puikiu kalėdiniu kiemo simboliu.

„Gyventojai išties labai džiaugiasi „Mano BŪSTO“ dovanotu kėniu. Tokios dovanos žmones ne tik visada labai džiugina, bet ir stiprina bendruomenės ryšį bei aktyvina jos sąjungą“, – sako Kristina.

„Mano BŪSTO“ Vilniaus regiono vadovė Jadvyga Dirmantienė tikino, kad tokiu poelgiu įmonė kartu norėjo, kad šventės pasibelstų ne tik į gyventojų namus, bet ir kalėdine nuotaika alsuotų daugiabučių kiemai.

„Džiaugiuosi, kad šiais metais mūsų klientų kiemai pasipuošė žaliaskarėmis ir dėkoju visiems prisidėjusiems. Kiekvienais metais gyventojai negaili kalėdinių puošmenų ir visaip pasipuošia savo balkonus ar langus, tad ir mes nusprendėme prisidėti bei papuošti jų kiemus. Smagu, kad puošti medelių susirinko ir maži, ir dideli, o mes savo ruožtu galėjome pabendrauti su gyventojais ir dar labiau sustiprinti tarpusavio ryšį.“

Tradiciją dovanoti daliai daugiabučių bendruomenių kalėdinius medelius „Mano BŪSTAS“ su nedidelėmis pertraukomis puoselėja jau daugiau nei 10 metų.