2024-06-20 779 Peržiūros

Po netikėto vamzdžių gedimo klaipėdietė Birutė sako esanti sužavėta „Mano BŪSTO“ specialistų profesionalumu, kurie ne tik greitai sutvarkė problemą, bet ir pradžiugino savo mandagumu.

S. Daukanto g. gyventoja Birutė pasakojo, kad netikėtai pastebėjo, kaip nešvarus vanduo pradėjo tekėti pro lubas iš viršutinio buto, tačiau patikrinus problemą buvo išsiaiškinta, kad tai ties lubomis iš kanalizacijos vamzdyno prasivėrusi skylė. Nieko nelaukdama klientė susisiekė su „Mano BŪSTU“.

„Tikrai išsigandau, tad iškarto paskambinau „Mano BŪSTUI“ ir kai jie atvažiavo, tai labai greitai surado problemą. Pasirodo, buvo trukęs vamzdis, o kadangi vamzdžiai buvo uždengti sienoje, jų nebuvo galima taip paprastai apžiūrėti, tad teko daryti skylę sienoje. Na, bet meistrai nepaliko manęs su problema vienos ir gražiai vėliau viską sutvarkė. Tikrai labai malonu“, – pasakojo Birutė.

Gyventoja negailėjo ir gražių žodžių: „Viską atliko tikrai labai gerai ir labai greitai, nereikėjo laukti, tikri šaunuoliai.“ Ji taip pat pridūrė, kad „Mano BŪSTO“ darbuotojai buvo ne tik profesionalūs, bet ir labai malonūs bei aiškiai paaiškino visą darbų eigą.

Kai buvo paklausta, kiek laiko Birutė yra „Mano BŪSTO“ klientė, gyventoja paaiškino, kad nors dar neilgai, bet kol kas tikrai neturi jokių priekaištų

„Kol kas tikrai esu patenkinta, neturiu jokių pastabų. Džiaugiuosi, kad pas jus dirba tokie sąžiningi ir malonūs darbuotojai, nes prieš tai mūsų namą administravo apgaudinėti mėgstanti įmonė“, – pasakojo Birutė.