2023-07-20 1023 Peržiūros

Per Jonines su avarine situacija tuščiame uošvio bute susidūręs Alfredas nesitikėjo greitų sprendimų, tačiau šventę išgelbėjo operatyvi įmonės „Mano BŪSTAS“ reakcija, o šiaulietis galėjo ramia širdimi grįžti į gimtąjį miestą.

Šiauliuose gyvenantis Alfredas, kuris rūpinasi šiuo metu negyvenamu uošvio butu Šilalėje, čia atvyko prieš Jonines, o šventinės dienos pabaigoje ketino važiuoti namo.

„Jau ruošėmės važiuot į Šiaulius, tačiau pastebėjome, kad virtuvėje iš po spintelės bėga vanduo. Aš pats santechnikos nė iš tolo sureguliuot nemoku, todėl kreipėmės į „Mano BŪSTĄ“, kuris administruoja namą. Pažadėjo, kad per valandą su mumis susisieks meistras. Pusvalandžio bėgyje paskambino meistras, atvažiavo ir sustabdė vandens tekėjimą“, – pasakoja Alfredas.

Meistras taip pat nustatė, kad būtina pakeisti pasenusius tarybinius vandens ventilius, kuriais visam butui užsukamas vanduo. Alfredu su meistru sutarė, kad su „Mano BŪSTU“ susisieks po švenčių ir sutars kada atlikti šiuos darbus.

„Iš karto po Joninių paskambino namo administratorė, operatyviai susiderinome laiką ir pakeitė ventilius. Esam labai patenkinti „Mano BŪSTO“ organizuotumu, visi darbai atlikti operatyviai, viskas korektiškai, be jokių atidėliojimų ir delsimo. Galėjome ramiai išvažiuoti į Šiaulius“, – sako Alfredas.