
Vienas populiariausių pusryčių valgių – sumuštinis, kurį mėgstama gardinti mėsa, daržovėmis ar sėklomis, o mes šiandieną kviečiame jus pasigaminti ypatingai gardų ir lengvai pagaminamą sumuštinį su žuvimi.
Jums reikės:
- mėgstamos duonos riekelių;
- 50 g tuno filė;
- 2 vidutiniškai virtų kiaušinių;
- 0,5 vnt. raudonojo svogūno;
- 0,5 vnt. šviežio ilgavaisio agurko;
- 2 v. š. natūralaus jogurto;
- 1 v. š. majonezo;
- 1 v. š. citrinos sulčių;
- druskos ir pipirų pagal skonį.
Paruošimo eiga
- Paskrudiname duoną orkaitėje arba skrudintuve.
- Į dubenį dedame kiaušinius, tuną ir viską gerai sutriname šakute.
- Tada beriame pjaustytą agurką, svogūną, dedame jogurtą ir majonezą, pilame citrinos sultis
- Viską gerą išmaišome, pagardiname druska ir pipirais, o gautą masę tepame ant paskrudintos duonos.
Štai ir viskas. Skanių pusryčių!