2024-04-25 669 Peržiūros

Prieš porą metų startavęs ir didelio susidomėjimo sulaukęs „Miesto Bagažinių Turgus” Klaipėdoje skelbia apie naujo sezono pradžią.

Šiame bagažinių turgelyje dalyviai prekiauja savo nenaudojamais daiktais, rūbais ar avalyne. Turgelis talpina apie 300 vietų, o jį aplanko keli tūkstančiai lankytojų. Į šį turgelį atvyksta žmonės ne tik iš visos Lietuvos, bet ir kaimyninių šalių. „Miesto Bagažinių Turgus” vyksta tik šiltuoju sezono metu, 2 kartus per mėnesį.

Klaipėdiečiai ir miesto svečiai labai džiaugiasi, kad toks turgus atsirado. Dalyviai čia turi ne tik puikią galimybę atlaisvinti namuose vietos, prikelti seniai nenaudojamus daiktus antram gyvenimui, bet ir prisidėti prie tvarumo.

„Jau daug šeimų pasinaudojo šia galimybe, bet norinčių tai padaryti skaičius nemažėja, jis kaip tik, nuolat auga. Pradžioje startavome su 120 užimtų vietų, o dabar pastoviai turime užimtas apie 300 vietų. Tokie skaičiai tik parodo, kaip toks renginys tikrai yra reikalingas.”- teigė organizatoriai.

Be paprastų dalyvių, čia galima rasti ir sendaikčių, vintažo prekiautojų, bei įvairių kolekcionierių. Jie sudaro apie 30% visų turgelio dalyvių. Dauguma jų važinėja po visą pasaulį, renka, kolekcionuoja įvairius daiktus ir prekiauja įvairiose pasaulio vietose. Kai kuriems tai tik hobis, kitiems pragyvenimo šaltinis. Ieškantiems ką nors reto ar įdomaus, čia tikrai yra ką veikti.

„Miesto Bagažinių Turgus” šiais metais viso vyks 14-ka kartų.

Norintiems prekiauti šiame bagažinių turgelyje būtina išankstinė registracija, dalyvio mokestis – 12 Eur.

„Miesto bagažinių turgus“ vyks šį šeštadienį (04.27) nuo 10 val. iki 15 val., „Švyturio Arena” automobilių stovėjimo aikštelė (iš Baltijos pr. pusės), Klaipėda.

Daugiau apie renginį: https://fb.me/e/4qn3Gxb3q

Informacija: https://klaipedaassutavim.lt/.