2023-04-14 901 Peržiūros

Su namo administratoriaus pagalba spręsti sudėtingas būsto problemas – paprasčiau. Į pagalbą planuojant seno, nerenovuoto, dviejų aukštų Žvėryno rajono medinuko atnaujinimo darbus atėjo „Mano BŪSTAS“.

„Dabar reikia laiptines tvarkyti, stogą keisti, turime specialų projektą visam namui daryti. Yra begalė klausimų, kuriuos privalome spręsti, ir mes kartu su administratoriumi po truputį judame į priekį“, – pasakoja aktyvus namo bendruomenės narys Viktoras.

Anot jo, medinis namas yra „su žiauriais niuansais“. Gyventojams tenka rūpintis ne tik namo renovacija, bet ir paveldo išsaugojimu, o tai reiškia, kad norint daryti bent mažiausią korekciją, gyventojai turi gauti eilę pritarimų.

„Labai daug reikia su namu dirbti ir „Mano BŪSTO“ atstovas mums tikrai padeda, bendrauja, dirba, skiria laiko“, – pasakoja Viktoras.

Pradėjus laiptinės tvarkymo darbus, bendrovės atstovas suorganizavo, kad būtų panaikinti seni neleistini sienų apklijavimai, netrukus ketinama imtis langų.

„Namo modernizavimo procesas, kaip suprantu, vyks ne vienerius metus, kol kas puikiai bendraujame su namą prižiūrinčiu „Mano BŪSTU“, – savo patirtimi dalinasi Žvėryno gyventojas.