2023-11-21 979 Peržiūros

„Taip gražiai sutvarkė, atrodo, kad taip ir turėjo būti“. Tokiais žodžiais klaipėdietė Dalia įvertino įmonės „Mano BŪSTAS“ meistrų darbą jos bute – vyrai senjorei pajungė naują elektrinę viryklę vietoje senos dujinės.

Jau 85 metus skaičiuojanti senjorė džiaugiasi, kad atvykę meistrai visą darbų eigą smulkiai ir kantriai paaiškino. „Sako: „Čia mes gręšime, čia laidą vesime, būtų gerai, jei keletą indelių nuimtumėte, kol čia pasitvarkysime“. Kultūringi, mandagūs“, – pasakoja moteris.

Klaipėdietė įsikūrusi sename name, grindys bute nelygios, nuožulnios, todėl meistrams netrūko iššūkių. „Vaikinai turėjo gerokai pavargti, kol elektrinę lygiai pastatė viryklę, o ji visa juda, krypsta. Ne taip lengva buvo ir prieiti – vietos labai nedaug. Seną viryklę iškėlė, sutvarkė viską gražiai, neskubėjo. Juk žinot kaip būna – bėga lekia kažkur. Aš stoviu ir džiaugiuosi“, – sako ponia Dalia.

Jos daugiabutyje name dujų balionai pakeisti pagal valstybės finansuojamą programą, kurios metu gyventojams pasiūlyta rinktis saugesniais energijos šaltiniais. „Dabar saugiau, švariau. Esu labai patenkinta“, – teigia klaipėdietė.