2023-10-26 1057 Peržiūros

Gytarių gatvės 7 namo gyventoja džiaugiasi, kad „Mano BŪSTO“ valymo specialistai yra puikūs, savo darbą išmanantys žmonės, kurių atliktas darbas vertas ne tik padėkų.

Šiaulietė Birutė pasakoja, jog jei tik turėtų pinigų, laiptinės tvarkytojai pati išrašytų premiją.

„Mūsų name valytoja tvarkosi jau tikrai seniai. Kiekvieną kartą po jos darbo visa laiptinė spindi, atrodo kaip kokio nuosavo namo laiptinė, labai švari. Kartu su kaimynais esame be galo dėkingi už tokį atsidavimą darbui, visad pasidžiaugiame švara ir tvarka, o jei tik būčiau turtinga, pati išrašyčiau premiją „Mano BŪSTO“ darbuotojai.“

Praktika rodo, jog samdant specializuotą įmonę ne tik užtikrinama didesnė patalpų švara, bet ir išlaikomos higienos normos. Mat prieš penketą metų periodiškai nevalomose laiptinėse buvo paimti paviršių mėginiai ir dalyje jų rasta žmogaus sveikatai pavojingų bakterijų ir parazitų. Todėl nuolat rūpintis patalpų švara yra ne tik estetikos klausimas, bet ir būtinybė siekiant išvengti ligų.

Įmonės specialistai atkreipė dėmesį ir į tai, jog kai kurie įmonės samdomi rangovai jau pradėjo daugiabučių namų laiptines valyti tik su aplinkai draugiškomis priemonėmis, kurių sudėtyje nėra aplinkai ir žmogaus sveikatai kenksmingų cheminių medžiagų.

Daugiau nei 20 metų valymo paslaugas teikiantys rangovai, kurie yra ir nuolat tikrinami bei prižiūrimi dėl teikiančių paslaugų kokybės, teikia šiuos standartinius laiptinių valymo darbus:

  • Drėgnas laiptinių valymas.
  • Palangių, turėklų, radiatorių, pašto dėžučių, grindjuosčių, drėgnas valymas.
  • Voratinklių šalinimas, nuo sienų, lubų, durų ir durų staktų.
  • Įėjimo į laiptinę durų valymas.
  • Liftų kabinų, bėgelių valymas (jeigu yra).

Užsisakyti savo namo laiptinės valymą ar pasidomėti kitomis teikiamomis paslaugomis galima paskambinus į „Mano BŪSTO“ Klientų centrą tel.: 8 700 55 966.