2024-09-17 340 Peržiūros

Orai vis dar lepina savo šiluma, tad šį kartą kviečiame pamatyti Kauną kitomis akimis ir išriedėti į gatvę su dviračiu bei aplankyti vaizdingas laikinosios sostinės vietoves.

Ir vaikams, ir tėveliams

Kviečiame pasinerti į nuostabią kelionę ir pasigėrėti paupio ir šilo vaizdais kartu su visa šeimyna. Važiuodami nuo senamiesčio link Karaliaus Mindaugo prospekto, Šančių ir Panemunės miško parko, pamatysite itin daug įspūdingų vietovių. Maršrutas driekiasi apie 13 km.

Atsigaivinkite prie Nemuno

Nuo senamiesčio iki Lampėdžių kiek daugiau nei 5 kilometrai. Tad šis maršrutas bus ne tik gražus, bet suteikiantis galimybę puikiai atsigaivinti prie upės. Pasiimkite užkandžių ir prie Nemuno galėsite surengti jaukią iškylą.

Prireiks daugiau jėgų

Ypatingo grožio miško ir paupio vaizdai jus lepins beveik 30 km maršrute. Nuo senamiesčio keliaukite link Kačerginės, o galiausiai pasiekite Zapyškio miestelį. Netoli Zapyškio bažnyčios yra įrengta stovyklavietė, nuo kurios matosi didingi Nemuno vingiai.

Palei upę

Šis maršrutas taip pat nusidriekęs beveik 30 km, tačiau vaizdai – užburiantys. Keliaukite nuo senamiesčio link Lampėdžių, užsukite į Šilelio kaimelį ir galiausiai aplankykite Kulautuvą. Kulautuvoje atsigaivinsite karjere, o užsukę į Akacijos alėją pamatysite gausią tarpukario architektūros pastatų įvairovę.

Atkreipiame dėmesį, jog visi atstumai nurodyti važiuojant tik į priekį.