2024-01-18 7117 Peržiūros

Tvarkinga laiptinė – tai tarsi daugiabučio vizitinė kortelę, kurią puoselėjant pakyla ir būsto vertė. Už laiptinių priežiūrą atsakingi valymo ekspertai sako, kad šiais laikais žmonės vis dažniau pasitiki profesionalais ir, užuot patys ėmę į rankas šluotą, mieliau renkasi poilsį.

Už dalies daugiabučių namų laiptinių švarą atsakingas „Mano BŪSTAS“ jau daugiau kaip dešimtmetį taiko naują patalpų valymo būdą, o visai neseniai pradėjo vis dažniau naudoti ir ekologiškas valymo priemones. Minėti valikliai draugiškesni ne tik žmogui, bet ir gamtai. Jie nedirgina kvėpavimo takų, o ir už švarą atsakingi darbuotojai patiria mažiau alerginių reakcijų.

Šiandien kiek mažiau nei du kavos puodelius kavinėje kainuojanti laiptinių valymo paslauga gyventojus saugo ir nuo pavojingų užkratų. Prieš keletą metų Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos atliktas daugiabučių namų laiptinių tyrimas parodė, kad nevalomose laiptinėse bakterijų ir pelėsinių grybų skaičius dešimtis kartų didesnis nei periodiškai valomose bendrojo naudojimo patalpose. Nešvariose laiptinėse mikrobiologai aptiko ir žmogaus sveikatai pavojingo auksinio stafilokoko bakterijų.

„Mano BŪSTO“ specialistai, atsakingi už laiptinių priežiūrą, džiaugiasi, jog lyginant su ankstesniu laikotarpiu, pastaraisiais metais laiptinių priežiūros paslaugos populiarumas auga apie 7 proc. kasmet. Tai lemia vis didėjantys teigiami klientų atsiliepimai, išlaikoma valymo paslaugos kokybė ir noras turėti tvarkingą bei išpuoselėtą aplinką.

Jeigu norite, kad jūsų laiptinė blizgėtų ir visada būtų švari, kviečiame užsisakyti valymo paslaugas:

Jeigu esate „Mano BŪSTO“ klientas, galite kreiptis į savo daugiabučio namo atstovą arba paslaugas užsisakyti:

  • Naudojantis „BonoDomo“ platforma https://bonodomo.lt/.
  • Skambinant telefonu 870055966.
  • Arba rašant elektroniniu paštu [email protected].

Jeigu jūsų daugiabutis namas nėra administruojamas „Mano BŪSTO“ paslaugą galite užsisakyti: