2024-06-13 8719 Peržiūros

Dažnas sako, kad Lietuvos pajūrio kurortuose kainos kosminės. Tad šį kartą pasižvalgėme po vieną populiariausių viešbučių rezervavimo sistemų ir išrinkome top 3 brangiausiai kainuojančius apartamentus 4 asmenų savaitės atostogoms.

Užsukus į pasaulinę viešbučių rezervavimo sistemą internete „Booking.com“ ir pasirinkus 4 asmenų atostogas (2 suaugę ir 2 vaikai iki 12 m.) liepos 1-7 d., buvo pateikti štai tokie brangiausiai kainuojantys apartamentų pasiūlymai populiariausiuose pajūrio kurortuose.

Palanga

Pirmai liepos savaitei čia 4 asmenų šeima (2 vaikai ir 2 suaugę) gali pailsėti už beveik 5 tūkst. eurų. Viešbučių rezervavimo sistema pasiūlė apsistoti 2 liukso numeriuose. Čia ir paplūdimys prie pat, ir iki centro mažiau nei kilometras.

Kiek pigesnis, 4 tūkst. eurų nesiekiantis, pasiūlymas. Nors iki centro jau kiek toliau ir bendras įvertinimas mažesnis už pirmo viešbučio, tačiau čia galėsite mėgautis atskira vila su erdve virtuve, baseinu, kubilu ir sauna.

Vos keliasdešimt eurų mažiau kainuojantys apartamentai visai šalia paplūdimio. Čia siūloma pailsėti 2 atskirų miegamųjų apartamentuose, kurie nuo centro nutolę vos už 2,5 km.

Šventoji

Viskas įskaičiuota už kiek daugiau nei 3 tūkst. eurų. 4 asmenys galės mėgautis 2 dviviečiais numeriais su sanatorinio gydymo programa ir net 5 medicinos procedūromis. Ir paplūdimys visai šalia, o iki miesto centro tik 600 m.

Šiek tiek mažiau kainuojantis pasiūlymas Šventojoje – ištaikingas liukso kambarys šalia paplūdimio. Čia ir centras arti, ir paplūdimys šalia.

Dar vienas pasiūlymas – apartamentai su terasa. Nors šis būstas yra kiek toliau nuo miesto centro, tačiau čia bus daug erdvės, o ir bendras labai geras įvertinimas rodo, kad klientams čia patinka.

Klaipėda

Liepos pirmai savaitei apartamentai yra brangiausi Klaipėdos mieste, tačiau verta paminėti, kad įstaigos įvertinimas čia didžiausias, net 9,9 balo. Už daugiau nei 5 tūkst. eurų galite išsinuomoti dviejų miegamųjų apartamentus, siekiančius 420 m2. Nors iki paplūdimio 2 km, tačiau iki centro vos 200 m.

Štai kiek mažiau kainuojantis pasiūlymas už kiek daugiau nei 2 tūkst. eurų. Čia siūlome apsistoti dvejuose numeriuose, o vienas iš jų – jaukioje palėpėje.

Ir kiek daugiau nei 2 tūkst. kainuojančiame viešbutyje kviečiama apsitoti 2 numeriuose. Čia ir įvertinimas puikus, ir iki centro vos 100 m.

Pasiūlymai pasaulinėje viešbučių rezervavimo sistemoje internete „Booking.com“ rasti 2024-06-12.