2023-11-09 1210 Peržiūros

„Kalba Klaipėda“ redakcija dalinasi puikia naujiena – paskelbta unikali galimybė išsinuomoti vietą reklamai ant aukščiausio daugiabučio Lietuvoje ir būti pastebėtiems geriau iš bet kurios Klaipėdos vietos.

Klaipėdoje, Gandrališkių rajono pietvakarinėje dalyje puikuojasi aukščiausias Lietuvoje gyvenamasis pastatas. Čia stovi 112 m aukščio „Pilsotas“. Istorinės kuršių žemės vardu pavadintas pastatas yra 3-ias pagal aukštį pastatas Lietuvoje (įskaitant Vilniaus televizijos bokštą).

„Mano BŪSTO“ Klaipėdos regiono vadovas Marius Šiaulys džiaugiasi atsiradusia galimybe verslams išsinuomoti vietą reklamai unikalioje vietoje, kuri yra matoma iš bet kurio Klaipėdos krašto.

„Mūsų administruojamo daugiabučio gyventojai jau seniai buvo užsiminę, jog visai neprieštarautų suteikti galimybę verslams pasireklamuoti ant tikrai išskirtinės ir pačios aukščiausios Klaipėdos vietos. Kuosų gatvėje esantis daugiabutis puikiai matomas visame mieste ir net už jo ribų, todėl ir reklama būtų matoma labai didelei auditorijai žmonių, tad tikrai maloniai kviečiame mums parašyti ir nepraleisti tokios progos“, – pasakoja Marius Šiaulys.

Ilgą laiką „Pilsoto“ daugiabutis neteikė galimybės verslams reklamuotis, tad ši proga tikrai išskirtinė, kurios praleisti tikrai neverta!

Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome susisiekti su „Mano BŪSTO“ Klientų atstove Sandra el. paštu: [email protected].