2024-04-04 3813 Peržiūros

Užsikimšusi virtuvės kriauklė moteriai nesugadino savaitgalio nuotaikos. Ji džiaugiasi, kad šeštadienio ryte iškviestas daugiabutį namą administruojančios įmonės „Mano BŪSTAS“ technikas greitai ir atvyko, ir išsprendė problemą.

„Atėjo, labai greitai ir profesionaliai padarė. Viskas sklandžiai, tvarkingai, labai mandagus žmogus. Paaiškino man kaip virtuvės kriaukle naudotis ateityje, kaip ir ką daryti, kad ilgiau neužsikimštų“, – pasakoja Larisa.

Moteris į „Mano BŪSTĄ“ paskambino šeštadienį apie 10 valandą ryto. „Mane sujungė su avarine tarnyba ir pažadėjo, kad meistras prisistatys nuo 11 iki 12:30 valandos. Kaip pasakė, taip ir atvyko – labai greitai“, – sako moteris.

Moteris su šypsena nurodo avarijos priežastį: „Jau reikėjo užsikimšti“. „Paskutinį kartą santechniką kviečiau dar už litus, gal 2012 metais“, – prisimena Larisa.

„Mano BŪSTO“ ekspertai dalijasi naudingais patarimais, kurie ne tik padės išvengti nemalonumų, bet ir apsaugos jūsų pinigines nuo neplanuotų išlaidų:

  • Nepilkite kavos tirščių, riebalų ar kitų atliekų į plautuvę. Tam yra skirta šiukšliadėžė.
  • Virtuvėje, plaudami indus, naudokite šiltą, o ne vėsų vandenį arba profilaktiškai periodiškai paleisti karštą vandenį, kad dalinai ištirpintumėte vamzdynuose susikaupusius riebalus.
  • Profilaktiškai specialia chemija valykite kanalizacijos tinklus, tačiau griežtai vadovaukitės gamintojo nurodymais. Neimprovizuokite.
  • Išvykdami savaitgaliui ar ilgesniam laikui užsukite vandens padavimo ventilius. Įvykus gedimui išvengsite užliejimo.
  • Periodiškai tikrinkite buitinių prietaisų (maišytuvų, klozetų, skalbimo mašinų, indaplovių ir t.t) pajungimo žarneles. Pastebėję įtrūkimus ar korozijos požymius, nedelsiant jas pakeiskite arba kvieskite meistrą.

Prisiminkite tai ir jums bus ramu dėl namų!