2024-02-06 579 Peržiūros

„Kiekvienas sąžiningai atliekamas darbas naudingas, vadinasi, vertas pagarbos“, – teigė prancūzų rašytojas Stendalis. Jo žodžius įkūnijo „Mano BŪSTO“ valytoja, kurios darbą šiltai įvertino viename iš Žirmūnų daugiabučių namų gyvenanti vilnietė Beata.

„Labai malonu ir didžiuojamės, kad mūsų namą aptarnauja toks žmogus, kuris atsakingai daro savo darbą, ir jau tiek metų“, – sako vilnietė.

Ji pabrėžia, kad valymo paslaugą teikianti moteris visuomet yra labai kruopšti. „Mano laiptinėj žmonės įsigijo butą, kol vyko remontas nelabai buvo švaru, bet valytoja kruopščiai vykdė savo pareigas. Kai vyksta remontas, ne visada patogu ir prieiti“, – pasakoja Beata.

Anot jos, valytoja daugiabutyje dirba ilgą laiką. „Jau ne pirmi metai matomės. Visada pasisveikiname, bendraujame, labai maloni moteris“, – džiaugiasi daugiabučio gyventoja.

„Mano BŪSTO“ specialistai, atsakingi už laiptinių priežiūrą, džiaugiasi, jog lyginant su ankstesniu laikotarpiu, pastaraisiais metais laiptinių priežiūros paslaugos populiarumas auga apie 7 proc. kasmet. Tai lemia vis didėjantys teigiami klientų atsiliepimai, išlaikoma valymo paslaugos kokybė ir noras turėti tvarkingą bei išpuoselėtą aplinką.

Jeigu norite, kad jūsų laiptinė blizgėtų ir visada būtų švari, kviečiame užsisakyti valymo paslaugas:

Jeigu esate „Mano BŪSTO“ klientas, galite kreiptis į savo daugiabučio namo atstovą arba paslaugas užsisakyti:

  • Naudojantis „BonoDomo“ platforma https://bonodomo.lt/.
  • Skambinant telefonu 870055966.
  • Arba rašant elektroniniu paštu [email protected].

Jeigu jūsų daugiabutis namas nėra administruojamas „Mano BŪSTO“, paslaugą galite užsisakyti: