2023-06-27 1298 Peržiūros

Vieno daugiabučio namo gyventoja tvirtina vos per kelis mėnesius spėjusi įsitikinti, kad laiptinės valymą patikėjus specializuotai įmonei sugrįžti į namus tapo daug maloniau.

„Nors laiptinės valymo paslaugą užsisakėme dar tik prieš porą mėnesių, bet skirtumas matyti akivaizdus – laiptinė net kvepia! Tikrai niekad taip švariai patys nesusitvarkydavome, kaip kad dabar sutvarko mūsų pasamdytas „Mano BŪSTAS“, – tvarkinga laiptine džiaugiasi vieno Pramonės pr. esančio daugiabučio namo gyventoja.

Samdant specializuotą įmonę ne tik užtikrinama didesnė patalpų švara, bet ir išlaikomos higienos normos. Mat prieš penketą metų periodiškai nevalomose laiptinėse buvo paimti paviršių mėginiai ir dalyje jų rasta žmogaus sveikatai pavojingų bakterijų ir parazitų. Todėl nuolat rūpintis patalpų švara yra ne tik estetikos klausimas, bet ir būtinybė siekiant išvengti ligų.

„Mano BŪSTO“ atstovų, atsakingų už patalpų valymą teigimu, dažniausiai daugiabučių gyventojai renkasi laiptinės valymą kartą per savaitę bei užsisako sezoninį langų valymą. Tačiau pageidaujantieji dar daugiau švaros gali rinktis ir intensyvesnį paslaugų grafiką, kuomet laiptinės valomos du ar tris kartus per savaitę. Šiuo atveju viskas priklauso nuo gyventojų daugumos sprendimo. Norint išsirinkti sau tinkamą variantą, tereikia susisiekti su „Mano BŪSTO“ klientų atstovu ar klientų konsultantu.

Įmonės specialistai atkreipė dėmesį ir į tai, jog kai kurie įmonės samdomi rangovai jau pradėjo daugiabučių namų laiptines valyti tik su aplinkai draugiškomis priemonėmis, kurių sudėtyje nėra aplinkai ir žmogaus sveikatai kenksmingų cheminių medžiagų. Žengti tokį žingsnį juos paskatino noras prisidėti prie aplinkos išsaugojimo, dar labiau užtikrinti patalpų švarą, atsakingiau rūpintis klientų bei savo darbuotojų sveikata.

Daugiau nei 20 metų valymo paslaugas įmonė pristato šiuos standartinius laiptinių valymo darbus:
• Drėgnas laiptinių valymas.
• Palangių, turėklų, radiatorių, pašto dėžučių, grindjuosčių, drėgnas valymas.
• Voratinklių šalinimas, nuo sienų, lubų, durų ir durų staktų.
• Įėjimo į laiptinę durų valymas.
• Liftų kabinų, bėgelių valymas (jeigu yra).