2023-11-09 972 Peržiūros

Lazdynuose gyvenanti Danutė džiaugiasi savo balkonu, kuriame buvo ne tik pakeistos plytelės, bet atlikta ir daugiau darbų – kapitalinis remontas. Jį pirmuoju žingsniu įvardinanti moteris jau planuoja ir antrąjį, kuris leis pagerinti vilnietės gyvenimo kokybę.

„Labai patenkinta „Mano BŪSTO“ meistrų, kurie atliko remontą, darbu. Liūdna buvo balkono padėtis, pradėjo trupėti. Specialistai paaiškino, kad balkonas tuščiaviduris, į jį priteka vandens, kuris gali pribėgti į mano saloną, į kambarį. Maža to, vanduo teka žemyn ir iš lėto ardo daugiabučio namo pamatą“, – pasakoja pirmajame namo aukšte gyvenanti Danutė.

Įskilę buvo ir atraminiai pastoliai, prilaikantys nemažą, 8 kv. metrų ploto, balkoną. „Pastoliai – retas architektūrinis sprendimas, vos keliuose namuose pritaikytas Lazdynuose. Dar Ukmergės gatvėje esu panašių mačiusi“, – sako moteris.

Anot jos, meistrai balkono remontą pradėjo vasaros viduryje – daug darbų reikėjo atlikti. „Visų pirma meistrai nurinko plyteles senas, cemento pagrindą išmontavo, atnaujino, izoliavo, betonavo, naujas plyteles klojo“, – vardina Danutė.

Dabar moteris planuoja naują žingsnį. „Ketinu balkoną įstiklinti, norisi ir šilumos sutaupyti, ir dėl saugumo, ir dėl privatumo. Daug kaimynų vedžioja šunis, pro mane eina takeliu link miškelio, o dabar viskas – kaip ant delno. Reikės parengti projektą, suderinti su kaimynais, labai daug reikalų laukia“, – planais dalinasi vilnietė.