2023-06-22 1846 Peržiūros

Grįžusi namo vilnietė nesitikėjo, kad savo gėlių ūkį daugiabučio laiptinėje po langų plovimo darbų ras tokį pat tvarkingą, kokį paliko. Irena maloniai nustebo, kad namus administruojančios įmonės „Mano BŪSTAS“ darbuotojai, atlikę darbus, žydinčias pelargonijas gražiai sustatė į vietas.

„Kaimynė paskambino, sako – jauni vyrai ruošiasi laiptinėje langus valyti, reikėtų nusiimti savo gėles. O aš nebuvau Vilniuje. Sakau: kaip bus, taip bus, niekuo negaliu dabar padėti. Grįžusi po kelių dienų žiūriu – langai net blizga, švarūs, net akyse šviesiau lipant laiptais. O svarbiausia, gėlės gražiausiai vėl sustatytos į vietas“, – pasakoja vilnietė.

Moteris pelargonijas puoselėja tarp antro bei trečio aukšto ir tarp trečio bei ketvirto. Gėlės džiugina gyventojus palei langus išrikiuotos ant suoliukų. „Net dvidešimt vazonų žydinčių pelargonijų. Vyrai visas nukėlė, išvalė langus, sutvarkė ir vėl atgal tvarkingai sustatė“, – stebisi Irena.

Moteris pelargonijomis puošia daugiabučio laiptinę visus 10 metų, kuriuos šiame name gyvena. „Kaskart pasodinu daugiau gėlių, galvoju: gal nudžius, gal dviratį kas nešdamas gali numesti, sudaužyti. Kai nenulūžta, nesudaužo niekas, taip ir auga visos“, – džiaugiasi vilnietė.