2024-02-29 229 Peržiūros
Nuotr. Nacionalinis diktantas

Jau 14-ąjį kartą vyksiantis Nacionalinis diktantas ir vėl padės pasitikrinti rašybos įgūdžius. Registruokitės ir Nacionalinį diktantą rašykite Alytaus miesto savivaldybėje.

Visus kalbos mylėtojus ir aistruolius Nacionalinio diktanto organizatoriai kviečia dalyvauti bei leisti atsiskleisti savo lietuvių kalbos žinioms. Tik nebijokite suklysti, nes kiekviena klaida, tai tarsi kelrodis į tolimesnį kalbos mokymąsi. Pagrindinis šių metų renginio šūkis – „Rašyk. Klysk. Išmok“.

Alytaus miesto savivaldybėje Nacionalinį diktantą rašyti kviečiame Alytaus miesto savivaldybės posėdžių salėje 201 kab. adresu: Rotušės a. 4, Alytus.

Kviečiame diktantą rašyti įstaigų, įmonių darbuotojus, savivaldybės gyventojus ir prašome registruotis iki kovo 13 d. el. p. [email protected]. Kontaktinis asmuo, koordinuojantis Nacionalinio diktanto rengimą savivaldybėje – Dalia Paleckienė, Alytaus miesto savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė, tel. +370 315 55 174, el. p. [email protected].

Daugiau informacijos apie 14-ąjį Nacionalinį diktantą rasite čia: https://diktantas.lrt.lt/.