2024-08-22 1021 Peržiūros

Praėjusią savaitę Klaipėdoje, Debreceno g. esančio daugiabučio gyventojas susidūrė su itin nemalonia situacija – per lubas pradėjo tekėti vanduo. Laimei, „Mano BŪSTO“ specialistai sureagavo greitai ir išgelbėjo gyventojus nuo didelių nuostolių.

„Nuo lubų pradėjo lašėti vanduo, iš pradžių net negalėjome suprasti, iš kur jis teka. Įtarėme, kad gali būti prakiuręs vamzdis,“ – pasakojo namo gyventojas Kęstutis. „Atvykus „Mano BŪSTO“ specialistams, mūsų spėjimai pasitvirtino.“

Vyras nedelsdamas kreipėsi į „Mano BŪSTO“ specialistus ir buvo maloniai nustebintas greitu ir kokybišku darbu.

„Įmonės specialistai iškart suprato situacijos rimtumą. Tuo metu galėjau susilaukti rimtų nuostolių, jei nebūtų buvę tokios greitos reakcijos. Kadangi daugiabutyje gyvena daug žmonių, problema galėjo paveikti ir mano kaimynus,“ – teigė Kęstutis.

„Mano BŪSTO“ specialistų komanda atvyko šeštadienio vakarą ir atliko visus reikalingus darbus, kad užkirstų kelią vandens nuotėkiui. Gyventojas teigė, kad darbuotojai dirbo išvien, kad problema būtų išspręsta kuo greičiau. Nors ir prireikė kelių dienų, kad problema būtų išspręsta, pats gyventojas ir kaimynai neturėjo jokių priekaištų.

„Suprantu, kad situacija buvo ne pati lengviausia, ilgiausiai užtruko identifikuoti priežastį, tam trukdė perdangos tarp butų, tačiau mes su kaimynais džiaugiamės, kad viskas išsisprendė ir mums neteko susidurti su dideliais nuostoliais“, – pasakojo gyventojas.

Kęstutis taip pat pabrėžė, kad „Mano BŪSTO“ komanda bendravo profesionaliai ir mandagiai, aiškiai informavo apie atliekamus darbus ir jų eigą.

„Viskas buvo daroma pagal galimybes ir situaciją. Man labai patiko jų požiūris ir atsakomybė. Esu tikrai labai dėkingas už tokį profesionalumą ir greitą reakciją,“ – džiaugėsi gyventojas.

Ką daryti, jei pastebite, kad vanduo jau bėga ar laša pro lubas į butą?

Pirmiausia reikėtų kuo greičiau nueiti pas kaimyną ir jį informuoti apie avariją. Jei kaimyno nėra, paskambinkite jam. Jei neturite telefono numerio, galbūt kiti kaimynai galėtų padėti ir duoti jo kontaktus. Taip pat reikėtų užsukti karšto ir šalto vandens padavimo ventilius, jei jie yra bendro naudojimo patalpose.

Visais atvejais reikėtų kreiptis į namo administratorių, kuris galėtų nustatyti tikrąją pratekėjimo priežastį ir kuo greičiau apsaugoti jūsų ir kaimynų turtą.