2024-06-13 920 Peržiūros

„Kad nebūtų dalinami tušti pažadai: pasakyta – padaryta“. Su tokia misija pareigas pradėjo eiti naujasis „Mano BŪSTO“ Šiaulių regiono vadovas Virginijus Dobrovolskas, kuris savo darbe pritaikys beveik 20 metų vadovavimo patirtį, įgytą daugiabučių aptarnavimo srityje.

Tikslas – kokybiškai ir laiku

„Kad darbai namuose būtų atlikti kokybiškai ir laiku, kad nebūtų darbų vilkinimo. Ilgametė mano praktika rodo, kad tai – svarbiausia kiekvienam daugiabučio gyventojui, kur jis begyventų. Būtent to iš mūsų tikisi klientai, o mano tikslas – kad atlieptume šį lūkestį, kad dirbtume profesionaliai ir atsakytume tiek už savo žodžius, tiek ir darbus, kad nežadėtume to, ko negalime atlikti“, – sako V. Dobrovolskas.

Anot jo, „Mano BŪSTAS“, kaip įmonė, siekia būti geriausia savo veikloje ir daugiabučių gyventojams suteikti aukščiausios kokybės paslaugas, nuolat investuoti į jų tobulinimą.

„Mūsų darbas tiesiogiai susijęs su žmonėmis, kas dieną gyvai ar per nuotolį bendraujame su šimtais klientų. Aptarnaudami daugelį, turime būti dėmesingi kiekvienam žmogui, išgirsti ir suprasti jo problemas. Taigi, patys einame pas gyventojus ir aktyviai siūlome savo pagalbą, nelaukiame, kol prakiurs stogas – iš anksto siūlome sprendimus būsto tobulinimui“, – teigia vadovas.

Karjera Lietuvos ir Latvijos pajūryje

Inžinerinį išsilavinimą turintis V. Dobrovolskas savo karjerą daugiabučių priežiūroje pradėjo 2006 metais – Klaipėdoje tapo namus administruojančios bendrovės „Marių valdos“ direktoriumi.

„Prieš tai dirbau inžinieriumi, neieškojau naujo darbo, tačiau mane „suviliojo“ įdomia ir prasminga veikla – pakvietė vadovauti namų priežiūros įmonei“, – prisimena direktorius.

Netrukus jis perėmė vadovavimą dar dviem tas pačias paslaugas teikiančioms broliškoms uostamiesčio įmonėms: „Mūsų namų valdoms“ ir „Ąžuolyno valdoms“.

Uostamiestyje iki 2014-ųjų, kaip pats sako – „iki euro įvedimo“, dirbęs V. Dobrovolskas karjerą tęsė Liepojoje, kai namų administravimo įmones uostamiestyje valdžiusi kompanija pradėjo plėtrą Latvijoje.

„Sulaukiau iššūkio – kaip pajūryje besidarbuojančiam profesionalui, man buvo pasiūlyta vadovauti naujai įsigytai daugiabučių namų priežiūros įmonei Liepojoje, kurios krantus taip pat skalauja Baltijos jūra. Iššūkį priėmiau, o vėliau ėmiau kuruoti ir įmonę Ventspilyje, po to – ir Rygoje“, – prisimena V. Dobrovolskas.

Laisvalaikiu – žvejyba

Jaunatviškas vadovas skaičiuoja 52 metus: „Nenoriu anksčiau laiko pasenti“, – sako direktorius, kuris rūpinasi ne tik darbais, bet ir savo laisvalaikiu, supranta poilsio svarbą gyvenimo kokybei. V. Dobrovolskas pailsi žvejodamas, o kartą metuose stengiasi išvažiuoti į tolimesnę žvejybą su bendraminčių kompanija.

„Šiemet pirmąsyk išmėginsiu šamų žvejybą Ispanijoje. Anksčiau traukdavome į Šiaurę, Norvegiją, prieš porą metų taip pataikėme gerai, kad pavyko kartu su banginiais pažvejoti. O kimba menkės, uotai, paltusai“, – dalinasi žvejys, kurio didžiausias laimikis – 24 kilogramų otas. Jį sužvejojo prieš kelerius metus. „Kaip tik prieš porą dienų atėjo priminimas socialiniuose tinkluose“, – šypsosi vadovas.