2022-06-07 1254 Peržiūros
Nachos

Pasikvietę į svečius draugus neretai sukame galvą, o ką gi tokio paprasto, nesudėtingai pagaminamo, bet įspūdį paliekančio padaryti? Dalijamės Nachos užkandžio receptu, kuris puikiai tiks net ir išrankiausiems maisto gerbėjams.

Jums reikės:

  • Nachos kukurūzų traškučių
  • Jūsų mėgstamo sūrio (rekomenduojame čederį)
  • 1 skardinės konservuotų kukurūzų
  • Marinuotų agurkėlių (pagal skonį)
  • Konservuotų svogūnėlių (pagal skonį)
  • 500 g maltos mėsos (rekomenduojame rinktis jautieną)
  • 1 vnt. svogūno
  • 4 skiltelių česnako
  • Įvairių žolelių ir jūsų mėgstamų prieskonių mėsai pagardinti
  • Aliejaus kepimui

Paruošimo eiga

  • Aliejuje pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus, česnakus, prieskonius, prieskonines žoleles ir galiausiai įdėkite maltą mėsą bei viską pakepkite keletą minučių.
  • Norimo dydžio gabalėliais supjaustykite marinuotus agurkėlius bei svogūnėlius ir sutarkuokite sūrį.
  • Pradėkite formuoti Nachos užkandį. Visus turimus ingredientus padalinkite į tris dalis. Pirmiausia dėkite 1/3 kukurūzų traškučių, 1/3 agurkėlių ir svogūnėlių bei kukurūzų, 1/3 keptos mėsos, svogūnų, česnakų bei žolelių mišinio ir galiausiai viską pabarstykite sūriu. Visus žingsnius pakartokite dar 2 kartus.
  • Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių ir kepkite užkandį apie 10 minučių.
  • Iškepusį Nachos atvėsinkite ir patiekite su norimu padažu (graikiško jogurto ir žolelių ar česnakiniu).

Skanaus!