2019-12-01 1082 Peržiūros

Praėjusį šeštadienį Vilniuje nuaidėjo Kalėdų eglutės įžiebimo šventė, simbolizuojanti prasidedantį didžiųjų metų švenčių laukimą. Artėjančios Kalėdos dažnai tampa nemenku iššūkiu dovanomis besirūpinantiems gyventojams. „Kalba vilniečiai“ nusprendė apžvelgti didžiausias Kalėdines muges Vilniuje, kurios gali tapti puikia pirkinių kalėdinėms dovanoms vieta.

Gruodžio 7-8 dienomis (šeštadienį – sekmadienį)

Laisvės pr. 5, parodų centras LITEXPO

„Didžioji Kalėdinė Vilniaus mugė“

Vilniaus Kalėdinė mugė – koncentruotas kalėdinės tematikos renginys Lietuvos sostinėje, siūlysiantis plačiausią pasiruošimo asortimentą didžiosioms metų šventėms vienoje vietoje po vienu stogu.

Iš visos Lietuvos atvykusių prekybininkų maisto ir gėrimų pasirinkimas, drabužių, tekstilės ir aprangos gaminiai, dovanų ir idėjų šventinės aplinkos puoselėjimui pasiūla.

https://www.facebook.com/Didžioji-kalėdinė-Vilniaus-mugė-1016252968477063/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARDAbWipapEeNni8p0w80LsemOMZA0UgsqeyM-Ko22mGJDaA6vUX5dSce9S7JwWg4AsWVdMRT_ZiyV4l

Gruodžio 14 dieną (šeštadienį)

Šiuolaikinio meno centras

Kalėdų Pop Up @ŠMC”

Kalėdų Pop Up Vilniuje po vienu stogu suburs 100 įdomiausių, aktualiausių ir stipriausių lietuviško dizaino vardų.
Kalėdų Pop Up lankytojams pasiūlys susipažinti su šiuolaikiniais mados, juvelyrikos, interjero, galanterijos, kosmetikos ir maisto gamintojais bei kūrėjais, pamatyti ir pasimatuoti naujausio sezono kolekcijas bei gaminius.

https://www.facebook.com/events/1483956548411595/

Gruodžio 14 dieną (šeštadienį)

Siemens Arena

„Fashion Bazar Kalėdos Vilniuje“

Mados mugės dalyviai:
Dizaineriai prekiaujantys savo naujausių kolekcijų drabužiais, aksesuarais ir papuošalais;
Garsūs mados namai, kurių prekės ženklai simbolizuoja aukščiausią kokybę ir stilių;
Vaikų drabužėlių ir aksesuarų kūrėjai, kurie neatsilikdami nuo naujausių mados tendencijų Jūsų mylimiausius pavers mažaisiais stileivomis.
Įdomių aksesuarų ir papuošalų kūrėjai, bei visi stilingi, besidomintys mada ir turintys originalių rūbų, daiktų ir aksesuarų, kurie mielai surastų naują šeimininką.

https://www.facebook.com/events/405367220125847/

Gruodžio 14 dieną (šeštadienį)

Antakalnio 17-13 , edukacijos centras “Miesto Laboratorija”

„Mažoji Kalėdų mugė Miesto Laboratorijoje 2“

Didžiosios Kalėdų mugės Sapiegų parke su palapinių miesteliu, lemputėmis apšviestomis alėjomis ir arkliukais nebus, bet… Bus net 3 mažos, šiltos ir labai jaukios anktakalniečių kūrėjų mugės visą gruodį Miesto laboratorijoje.
Kaip ir kasmet, į būrį sukviesime Antakalnio menininkus, amatininkus, rankdarbių kūrėjus, kad save parodytų, ir jus savo darbais pradžiugintų, kalėdinėmis dovanomis aprūpintų.
Kiekvienoje iš mažųjų mugių galėsite susipažinti su 10 išskirtinių autorių ir kūrėjų.

https://www.facebook.com/events/2590699504500329/

Gruodžio 21-23 (šeštadienį-pirmadienį)

Švitrigailos g. 29

„Uptown Christmas’19: Paskutinės minutės mugė“

Per du aukštus vykstančioje ir šventiškai pasipuošusioje mugėje jūsų kaip visuomet lauks vienetiniai ir originalūs dizainerių darbai – drabužiai, aksesuarai, interjero detalės bei juvelyrika. Tobulas dovanas atrasite ir smaližiams, gurmanams, melomanams, kolekcionieriams – mažiems ir dideliems. Čia dovanas rasite visiems, kuriuos šiemet norite nudžiuginti bei nustebinti.
„Uptown Christmas: Paskutinės minutės mugė“ nėra tik dovanų pirkimo mugė – tai šventė akims, ausims ir gomuriui. Šiais metais ir vėl Kalėdų lauksime klausydami muzikos, džiugindami pilvus gardžiausiais desertais ir su draugais gurkšnodami šventėmis kvepiantį karštą vyną ar imbierinę arbatą. Juk savaitgalis prieš Kalėdas – idealus laikas dovanų paiešką paversti jaukia švenčių įžanga.

https://www.facebook.com/events/552360268907700/

Gruodžio 17-22 dienomis (antradienį-sekmadienį)

Kudirkos aikštė

„Kalėdų  miestelis – dizaino skveras“

Kalėdinis DIZAINO SKVERAS – patogiausia ir lengviausiai randama originalių daiktų bei dovanų vieta!
Prieš pat Kalėdas, V. Kudirkos a., Vilniuje, gausybė dizainerių ir kūrėjų pristatys savo kurtus papuošalus, juvelyrikos, keramikos dirbinius, drabužius, aksesuarus ir daugybę daikčiukų, kurie praskaidrins nuotaiką tiek Jums, tiek Jūsų artimiesiems!
DIZAINO Kalėdos – Kalėdų Senelio padėjėjų pamėgta vieta, kurioje paisruošti šventėms – ypač paprasta! Linguojant į šventinės muzikos taktą, čia patogu ne tik pasipuošti šventėms, bet ir rasti daugybę dovanų, kurie Kalėdų seneliui!

https://www.facebook.com/dizainoskveras