2024-10-01 1393 Peržiūros

Spalio 5 dieną, šeštadienį, Klaipėda taps motociklų ir automobilių entuziastų laikina sostine. Nuo 12 iki 17 valandos Klaipėdos universiteto aikštėje (H. Manto 84) vyks ilgai lauktas moto sezono uždarymo renginys, kuriame dalyvaus daugiau nei 400 motociklų ir 100 automobilių. Šis įspūdingas renginys kviečia ne tik technikos mėgėjus, bet ir šeimas bei visus, norinčius praleisti turiningą dieną.

Renginio kulminacija taps didžiulis motociklų paradas Klaipėdos miesto gatvėmis, kuris prasidės 15 valandą ir truks iki 16 valandos. Policijos lydima kolona važiuos per pagrindines Klaipėdos gatves – Šiaurės prospektą, Liepų g., Tiltų gatvę, Taikos prospektą ir grįš į Klaipėdos universiteto aikštę.

Būsimas renginys bus ne tik vizualiai įspūdingas, bet ir puiki proga susipažinti su miesto automobilių kultūra bei pasimėgauti garsiausiais motociklų varikliais.

Automobilių šventė ir išskirtinės pramogos

Kartu su moto sezono uždarymu vyks ir automobilių gerbėjams skirtos varžybos bei parodos. Renginyje bus surengtas „Autoaibė“ Car Limbo konkursas, kuriame bus renkamas automobilis su žemiausia važiuokle.

Taip pat vyks top 3 gražiausių automobilių rinkimai, o „Memel Bass Crew“ paruoš įspūdingą decibelų šou, kurio metu bus išbandytos automobilių garso aparatūros galimybės. Gražiausių motociklų rinkimai papildys šią unikalią renginio dalį.

Renginį remia žinomi prekių ženklai, tokie kaip „Autoaibė“, „Liqui Moly“, “Dewalt”, „SONAX“, „89 Aromatic“, ARC padangos ir daugelis kitų.

Norintys parodyti savo išpuoselėtą automobilį kviečiame iš anksto užsiregistruoti adresu: https://forms.gle/jXuEnMdUefrQFRDM7

Svarbu laikytis taisyklių

Renginio organizatoriai primena, kad visi dalyviai privalo laikytis Lietuvos Respublikos kelių eismo taisyklių, kad renginys būtų saugus visiems dalyviams ir žiūrovams.

Nepraleiskite progos tapti šios šventės dalimi! Kviečiame registruotis, atvykti ir drauge uždaryti 2024 metų moto ir auto sezoną Klaipėdoje!

Daugiau informacijos apie automobilių sezono uždarymą galite rasti „Thirty9Crew“ Facebook puslapyje.

Informacija: https://klaipedaassutavim.lt/