2020-04-16 2216 Peržiūros

Pasiplepėjimų, susitikimų, jaukių vakarų su bičiuliais vietoms užsidarius, viskas ėmė suktis aplink keturias saugių namų sienas. Mieliau gaminantiems namuose – restoranų ir kavinių uždarymas ne toks jau ir svarbus įvykis, tačiau mėgstantiems kas kartą leistis į naują gastronominį nuotykį – tikras iššūkis. Žinoma, restoranai kviečia užsisakyti savo mėgstamus patiekalus išsinešimui. Vilniečiai, ar užsisakote maisto į namus? Komentaruose pasidalinkite savo mylimiausių vietų sąrašu!

Jeigu atidžiau patyrinėsime socialinius tinklus, pamatysime, kad sušilus orams ne vienas gyventojas karantino laikotarpį stengiasi išgyventi kūrybingai. Facebook ar Instagram paskyrose vis dažniau pasirodo nuotraukos apie iškylaujančius savo namų terasoje ar prabangiai vakarieniaujančius savo namų balkone, su vaizdinga sostinės senamiesčio panorama. Tad trokštantys atgaivinti gardžius momentus restorane, gali užsisakyti savo mėgstamiausius patiekalus išsinešimui ir susikurti jaukią aplinką namuose.

„Kalba vilniečiai“ nutarė pasidomėti, kurios sostinės vietos, siūlančios patiekalus išsinešimui šiuo metu populiariausios ir vertinamos geriausiai. Tad apžvelgėme specialias maisto pristatymo į namus programėles – Wolt, Dserve, Lėkštė.lt, kuriose galime matyti populiariausiųjų sąrašą bei jų vertinimą. Pateikiame 6 rekomendacijas:

  1. Sushi Express. Ši vieta puikiai tinka skubantiems bei dievinantiems sushi. Štai ką klientai sako apie šią vietelę: „Skanus, gerai supakuotas maistas. Pristatyta per 30 min, greičiau nei prognozuota. Profesionalus ir malonus kurjeris“. Pristatymo kaina 5 Eur, o minimali užsakymo suma 12 Eur. Vertinimas 9,4/10.
  2. 9 drakonai. Ši vieta puikiai tinka azijietiškų patiekalų gerbėjams. Štai kaip klientai atsiliepia apie restoraną „Maistas skanus, kaip visada, supakuotas puikiai, paruoštas laiku. Dovanų gavome apsauginių medicininių kaukių – SUPER! Maisto atidavimas labai gerai apgalvotas, kad darbuotojai ir klientai būtų maksimaliai saugūs“. Pristatymo kaina 2,9 Eur, o minimali užsakymo suma 19 Eur. Vertinimas 9,2/10.
  3. Bonocosi. Ši vieta sužavės itališko maisto bei picų gerbėjus. Štai ką klientai sako apie šią vietelę: „Maistas skanus – picos iš ties skoniu panašios į Neapolio picą, yra didelis jų pasirinkimas“. Pristatymo kaina 7,5 Eur. Vertinimas 9,6/10.
  4. Guacamole. Vieta skirta meksikietiškų patiekalų fanams. Šiai vieteliai klientai negaili puikių atsiliepimų žada sugrįžti dar kartą. Pristatymo kaina 4,5 Eur, o minimali užsakymo suma 10 Eur. Vertinimas 9/10.
  5. Blue Lotus Indian & Thai Restaurant. Verta pasidairyti po meniu indiškos virtuvės mėgėjams. Štai ką klientai sako apie šią vietelę: „Gera maisto temperatūra, skanu, saugiai supakuota :)“. Pristatymo kaina 7 Eur, o minimali užsakymo suma 10 Eur. Vertinimas 9,4/10.
  6. Selfish and Hundred. Jūrų gėrybių bistro stebina savo plačiu asortimentu, nuo aštuonkojo, lašišos, austrių iki jautienos patiekalų. Štai ką klientai sako apie šią vietelę: „Krevečių „užkandukas” buvo superinis! Jūros gėrybių troškinys – wow! O tuno kepsnys – kažkoks kosmosas…“. Pristatymo kaina 8 Eur, o minimali užsakymo suma 8 Eur. Vertinimas 9,4/10.