2024-03-07 366 Peržiūros

Pagrindinės klientų atstovų užduotys – rūpintis, kad namo priežiūra būtų kuo sklandesnė bei kokybiškesnė. Tai pastebi ir vilnietis Algis, kuris negaili gražių žodžių ir padėkų „Mano BŪSTO“ specialistams.

Ilgą laiką „Mano BŪSTAS“ pirmenybę teikia klientų aptarnavimo ir atliekamų darbų kokybės užtikrinimui, rangovų kontrolei bei patraukliai kainodarai, o taip pat – stiprios komandos formavimui, kuri dar geriau atlieptų daugiabučių namų gyventojų lūkesčius.

Minėtus pokyčius pastebi ir klientai, tarp kurių ir Gedimino per. 41 name gyvenantis Algis.

„Labai džiaugiamės mūsų Klientų atstove Viktorija, kuriai užtenka tik parašyti ar paskambinti ir jau kitą, ar net ta pačią dieną vyksta visi darbai. Lemputės, palėpės tvarkymai, fasado ar remonto darbai, balsavimai – viskas daroma taip, kad nereikėtų skambinėti ir tai tikrai parodo, kad klientas rūpi“, – pasakoja gyventojas Algis.

Klientų atstovai kiekvieną dieną sprendžia įvairias gyventojų problemas – nuo einamųjų būsto priežiūros klausimų iki pastato renovacijos, todėl Algio teigimu, labai svarbu, kad gyventojai ir patys rodytų iniciatyvą.

„Jūsų operatoriai yra nuostabūs. Suprantu, kad klientų atstovai dažnai būna užsiėmę, juk ne vienu daugiabučiu rūpinasi, tad paskambinus į skambučių centrą visi darbuotojai iškarto viską užsirašo, viską perduoda. Kiek galime, tiek visada prisidedame su kaimynais, nes visgi reikia ir gyventojų iniciatyvos, norint, kad namai stovėtų, o ne griūtų“, – pasakoja gyventojas.

Vilnietis pridūrė, kad „Mano BŪSTO“ paslaugomis gyventojai yra patenkinti.

„Mes atradome stiprų ryšį su „Mano BŪSTU“, nors ir teko girdėti įvairių atsiliepimų, tačiau mums tikrai patinka kaip veikia visa darbo struktūra, tad apie jokį administratoriaus keitimą nebuvo net minties“, – sako vilnietis.