2023-10-05 1388 Peržiūros

Spalio 13-15 dienomis bene didžiausias Baltijos šalyse kavos festivalis „Vilnius Coffee Festival“ kviečia visus kavos mėgėjus į jau 13-tą kartą organizuojama kavos šventė. „Kalba vilniečiai“ kviečia apsilankyti!

Šiais metais Vilnius Coffee Festival kviečia pasinerti net į 3 dienų kavos ekspediciją, kurioje nauji aromatai, skoniai ir potyriai susipins kaip lijanos džiunglėse. Taip pat kavos entuziastai laukiami naujoje lokacijoje – sostinės kultūros bare „Kablys + Kultūra”.

Neatsiejama „Vilnius Coffee Festival“ dalis yra kavos čempionatai – čia festivalis irgi sugrįžta su šviežiomis naujienomis. Šiais metais debiutuoja Kavos ruošimo čempionatas, šalia jo tradiciškai bus varžomasi dėl geriausio Barista bei Kavos ragavimo čempiono vardo. Edukacijos zona šiemet bus kuruojama visiems gerai žinomų kavos namų ir kavos mokyklos „Crooked Nose & Coffee Stories“ įkūrėjo Emanuelio Ryklio. Tarp tris dienas vykstančių pranešimų, diskusijų bei kavos dirbtuvių bus galima sudalyvauti ir specialiose arbatos, rankų darbo šokolado degustacijose, išgirsti pasakojimą apie Lietuvos kavos istoriją.

Jau 13-ą kartą vykstančiame „Vilnius Coffee Festival“:

  • pamatysite nacionalinius Barista, Kavos ruošimo ir Kavos ragavimo čempionatus;
  • paragausite kavos žvaigždžių ruoštas kavas;
  • susipažinsite su inovatyvia kavos ruošimo įranga namams;
  • net tris dienas turėsite galimybę pasiklausyti įdomių pranešimų apie kavą;
  • susitiksite su žinomiausiais skrudintojais Roasters Village erdvėse;
  • ragausite labai daug aukščiausios kokybės šviežiai skrudintų kavų, gardėsių ir gėrimų Coffee + Food Market.

„Vilnius Coffee Festival“ organizatoriai tiki, kad kava yra daugiau nei gėrimas. Tai žmones ir bendruomenes vienijantis gyvenimo būdas, kultūra ir aistra. Todėl organizatoriai kviečia kartu tyrinėti kavos pasaulį ir atrasti naujų skonių, aromatų ir potyrių. Nesvarbu, ar esate kavos mėgėjas, ar smalsus pradedantysis, „Vilnius Coffee festivalyje“ rasite ką pamėgti!

Bilietus rasite čia: https://kakava.lt/renginys/vilnius-coffee-festival/6487/10922

Daugiau informacijos: https://www.vilniuscoffeefestival.lt/

Leiskitės į šį kofeino kupiną nuotykį ir leiskite savo skonio receptoriams laisvai klaidžioti geriausiose kavos džiunglėse.